torsdag 11. desember 2008

Pepperkakehus

Eg var på Leikanger for nokre dagar sidan, og på biblioteket der hadde dei utstilling av pepperkakehus frå forskjellige barnehagar. Då eg såg det vart eg berre nødt til å ta bilde av dei, men no vil eg og lage pepperkekehus! Kanskje eg gjer det når eg kjem heim til jul, men det blir så seint i år at det sikkert ikkje blir noko av. Men då får eg heller trøste meg med bilda eg tok.

2 kommentarer:

 1. Hei!:)

  Nå må jeg bare beklage at jeg er litt frempå, men jeg må spørre deg om noe, sånn helt rett ut.. Skal du stemme på "Moteblogg 08"?
  Bloggen min har blitt tatt ut som en av finalistene, og det er jeg jo selvsagt veldig glad for, men jeg konkurerer mot noen jenter som har helt enorme nettverk (flere hundre folk på facebook grupper som stemmer på dem), så jeg har ingen sjanse til å vinne. Hvis ikke...du kunne være så snill å ta en titt på bloggen min, og evt. stemme på den hvis du liker den?
  Setter stor pris på all hjelp!
  Tusen takk:)
  Hilsen HEK fra http://www.denoto.blogspot.com

  SvarSlett
 2. hmm, kunne jo kanskje vurdert det dersom du hadde tatt deg tid til å gidde å kommentere innlegget mitt istedenfor å bere prøve å sanke stemmer.. men kan jo sjekke ut sida di..

  SvarSlett