fredag 18. desember 2009

Klassetur til York

Eg var på klassetur til York i oktober/november, det er vel på tide at eg legger ut litt bilete frå turen.


Sånn såg romma våre ut, dei var ganske enkle, men vi hadde ikkje behov for meir heller, det var ganske greit at vi hadde eigen vask på rommet. Etterpå gjekk vi på kjøkkenet for å vie inn huset.Her er vi på veg til skulen, glade og fornøgde, som alltid ;)Browns, dei hadde gooode sandwiches altså. Anbefalast!Jentene i klassen tok oss ein tur på resturant, den viste seg å være vegetar, men det gjekk fint. Var veldig fin atmosfære der og det blei ein veldig koselig kveldVi tok oss ein tur på kino, 3D kino, vi såg UP! den va sååå fin :D


Først tok vi oss ein tur ut for å ete, deretter gjekk vi på ein av dei mange pubane i York, for så å ende opp på nattklubben The Gallery. Vi var der på halloween, så plassen var stappa med folk. Til venstre på bilde 3 ser vi Ida og Camilla, the Headmark girls.Kvalitetsdsag med Ruth. Ein kan ikkje vere i England uten å ete english breakfast.Og ein kan ikkje være i næreiken av ein så søt bil uten å ta bilde med den ;)Vi tok oss ein tur til Manchester for å sjå på fotballkamp.Eg og Ingrid spelte billiard på ein av pubane vi var på, dette trur eg var på quiet charles.

Konklusjon: York var/er fantastisk!

8 kommentarer:

 1. i knowz... i loooove york... the gallery rocka vi i 2004... d er bare såå ut :P hehe..kidding... e gleder meg til vi skal...skulle ønske vi dro sammen da..

  SvarSlett
 2. jaaaaaaaaaaa, eg og skulle ønske det, tenk kor fantastisk det hadde vore om klassane våre hadde vore der på samme tid! :D vi va der med hedemark vi, eller headmark, so han sa.

  SvarSlett
 3. vi skal med beeeergen...ikkje sett meg i bås..hehe...

  SvarSlett
 4. therese: sakna york merka eg:) den beste turen med den beste gjengen uten tvil:)

  SvarSlett
 5. Guri, så morsomt. Æ har og vært på Browns å spist sandwicher. Men dem hadde mye løk i dem huske æ. Ble sånn passelig dritlei etter å ha hadd dem til frokost i to uke.
  Vi va og på The Gallery. Og dokker hadde mye finare rom enn vi hadde. Våres rom va fuktig og iskald. Vi måtte peise på med varme. Kjøkkenet og badet va nasty. Men ellers hadde vi og det digg i York. Kjempetur :) Bra du likte det!

  SvarSlett